Tweet

Latviabeerfest 2019, 22. - 26. maijs, Vērmanes dārzs, Rīga.
Ieejas maksa: 3 EUR     Festivāla darba laiks:   22. un 23. maijā 15:00 - 23:00,   24. maijā 12:00 - 03:00,   25. maijā 12:00 - 03:00,   26. maijā 12:00 - 23:00.


Dalībnieka profils

Latgales alus

alus ražošana

Foto Foto Foto

"Latgales Alus" darītavai ir bagāta vēsture, kas ir cieši saistīta ar Daugavpils pilsētas un Latgales vēsturi. Tas ir novads, kur daudzu gadu simteņu garumā saticīgi dzīvo laipni un viesmīlīgi dažādu nacionalitāšu un konfesiju pārstāvji. Daudzu gadsimtu gaitā šeit allaž ir cienījuši un augstu vērtējuši alu. Īstu dzīvo kviešu alu!
Jaunā ražošanas ēka ar 1200 m2 platību Daugavas upes krastā, kur 1860.gadā tika atvērta Daugavpils alus darītava. Jaunākās iekārtas no Eiropas labākajiem ražotājiem. Savas ražošanas premium klases miežu iesals, kas izaudzēts Latvijā un apiņi no Eiropas labākajiem ražotājiem. Mūsu putojošā dzēriena receptūra ir izstrādāta sadarbībā ar aldariem no Čehijas un Slovākijas, kas brūvē alu vairākās paaudzēs. Ir ievērotas arī visas Latgales reģiona alus brūvēšanas tradīcijas. Alus brūvēšana ilgst 8-12 stundas, ņemot vērā daudzos faktorus un temperatūras pauzes.
Alus nogatavināšana ilgst 27-35 dienas! Tas nozīmē, ka mūsu alus radīšanas tehnoloģiskais process aizņem 1 mēnesi.
Mūsu alus netiek pakļauts pasterizācijai un konservācijai. Mēs pielietojam tikai filtrāciju, kas ļauj saglabāt alu dzīvu, kā arī saglabāt visas tā derīgās īpašības.









Dalībnieki 2019

Piemēram: Alus šķirne, ēdiens utt.
A.1.2
A.3.10
C.1
A.3.3
C.2.1
C.2.4
C.3
A.1.3
A.2.3
A.3.1
A.3.2
A.3.4
B.3.1
B.3.3
B.5
B.6.1

Alus zīmoli

Alus darbnīca TEIKAAlus darītava BaltikaAlus darītava ViediBeļģu alus dārzsBrālisBrenguļu alusCēsu  alusIlgezeemLABIETISMežpils AlusPiebalgaValmiermuižas alus darītavaZiemeļu enkura alus darītava


Kultūras programma

Trešdiena, 22. Maijs

Ceturtdiena, 23. Maijs

Piektdiena, 24. Maijs

Sestdiena, 25. Maijs

Svētdiena, 26. Maijs

Organizē    Atbalsta     Partneri

Show CONSULTINGSAHMArt-expo